top of page

Veelgestelde vragen

Ik wil vooral focussen op het sport gedeelte en niet te veel op de coaching die Jesper kan bieden. Kan dit?

Jesper begeleidt veel mensen met hun sportdoelen die meer fysiek in plaats van mentaal georiënteerd zijn. Dit stimuleert Jesper alleen maar, want sport is een prachtige tool om jezelf te ontdekken en te ontwikkelen. Jesper sluit zoveel mogelijk aan bij jouw behoefte en begeleidt hierin op zijn manier. Weet wel dat er elke training even met je ogen dicht wordt stil gestaan en op je ademhaling wordt gelet. Bewustzijn en aandacht voor jezelf is namelijk de basis van elke training.

Wat is het verschil tussen jou en een gewone trainer bij een sportschool?

Het grootste verschil tussen Jesper en een gewone sportschool trainer is dat Jesper echt 100% in zijn eigen ontwikkeling is gedoken en dit nog steeds doet. Denk aan verschillende zelfontwikkeling programma's tot aan stilte retraites. Op deze manier begrijpt hij zichzelf elke keer meer. Hierdoor creëert hij ruimte zodat anderen zichzelf kunnen ontwikkelen en begrijpen. Jesper is een trainer die zijn opleiding niet ziet als basis, maar puur alleen als een extra kennis en ervaringsbron. De basis, ook als trainer, ben je altijd zelf!

Is Jesper niet zo, en trainer die super spiritueel/zweverig is?

Spiritueel is Jesper zeker, maar zweverig zeker niet. Alles wat Jesper doet, is juist super praktisch. Er zit een diepere laag achter wat hij doet. Tijdens de training merk je hier bijna niks van, je bent zelf vooral lekker bezig. Jesper geeft gaandeweg alleen de spirituele begeleiding waar jij zelf voor openstaat. Je merkt misschien wel dat het meer is dan alleen een uurtje sporten.

Ik heb nog nooit aan kickboksen gedaan kan ik dan wel met Jesper trainen?

Jazeker! Jesper helpt je graag met het aanleren van alle basistechnieken. Dit gaan we doen in alle tijd en rust. Daarnaast gaan we ook lekker sporten. Er zal een balans zijn tussen techniek leren en gewoon lekker gaan en verstand op nul !

Veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen

Ik wil een combinatie van een kickboks training en een fitness training, kan dit?

Jazeker, de trainingen worden helemaal naar jouw wensen en doelen aangepast. Zodat jij veel plezier beleeft tijdens de training en geniet van de resultaten na de training.

Ik heb een blessure of iets anders waardoor ik twijfel of ik wel kan sporten. Hoe denkt Jesper hier over?

Jesper zal altijd alle bijzonderheden in kaart brengen voordat hij een training of coaching aangaat. De training zal aangepast worden op basis van jouw mogelijkheden. Hierbij zal Jesper duidelijk aangeven wat wel en niet goed is om te doen.

Ik wil meer zelfvertrouwen. Kan Jesper mij hier mee helpen?

Zelfvertrouwen is een resultaat wat er altijd zal zijn als je met Jesper traint of een coaching volgt. Dit komt omdat hij goed kan luisteren en dit combineert met zijn werkervaring. Je zult fysiek en mentaal sterker worden precies daar waar je het nodig hebt. Zodat jij je zelfverzekerder voelt en meer durft dan je in eerste instantie voor mogelijk had gehouden.

Ik heb wat minder te besteden maar wil wel met Jesper trainen. Is er iets mogelijk?

Allereerst, weet dat jij de allerbeste investering bent die je ooit kan maken. Mocht je weinig financiële ruimte hebben, dan zijn de groepstrainingen op de vaste dagen het meest toegankelijk voor jou.

Veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen
bottom of page