top of page

Reviews

Van prachtige mensen die training en coaching van Jesper hebben gehad.

Reviews: Kop

Simone Rijs

Reviews: Video

Mijn allereerste ervaring met personal coaching op sportgebied en dat met zo’n fijne coach als Jesper. Een 6-weeks programma waarbij we elke keer eerst bewust inchecken, stil staan bij het gevoel en hoe je dat kan toepassen in bewegen; dat was kickboksen in mijn geval. Ik heb het als enorm prettig ervaren omdat Jesper mij goed kan inschatten wat ik kan geven. Hij laat mij altijd net een stap verder gaan dan ik zelf zou doen en dat geeft mij een boost van zelfvertrouwen! Ben je op zoek naar een trainingssessie met niet alleen sport maar meer diepgang dan ben je bij Jesper aan het goede adres.

Carlin Verweijen

Untitled.png
Reviews: Beoordelingen

De trainingen met Jesper brengen je nieuwe inzichten door middel van confronterende oefeningen waarbij jouw innerlijke grenzen worden verlegd. Zowel lichamelijk als mentaal ontdek je dat je meer kan dan je oorspronkelijk zou denken. De trainingen geven je een vorm van zelfverzekerdheid die je altijd bij je zal houden.

Dennis Miltenburg

Untitled.jpg
Reviews: Beoordelingen

My first interaction with Jesper was through a series of one-on-one boxing lessons and immediately I knew he was someone special. After every boxing session I felt emotionally and physically exhausted but also like a weight had been lifted off my shoulders. Jesper found my weak spots and helped me confront them head on. Jesper has the unique ability to show people what they are really made of and to inspire them to do more. If you are ready to make a change in your life I highly recommend working with him.

Heather White

Untitled.jpg
Reviews: Beoordelingen

Ik heb het trainen met Jesper als positief, intensief en als een leerzaam leerproces ervaren. Het heeft mij meer kracht en zelfvertrouwen gegeven. Nooit opgeven! Ga vechten voor je dromen en pluk de dag.

Gosia Dajerling

Untitled.jpg
Reviews: Beoordelingen

Een training volgen bij Jesper heeft een duaal aspect: hij zet je fysiek aan t werk maar tegelijkertijd ben je ook erg mentaal bezig. Hij legt op een kalme, vriendelijke maar toch zeer rakende manier uit, waardoor je comfortabel uit je comfortzone wordt getrokken. Zijn wedstrijdervaring van kickboksen maar ook zijn levenservaring zijn beide als een rode draad verwikkeld in zijn lessen. Dit geeft een fijn en vertrouwd gevoel omdat je weet dat hij dit niet alleen uit een boekje heeft gehaald. Jesper geeft training vanuit zijn gevoel, scant wat je nodig hebt en weet, omdat hij daar zelf ook is geweest, wat er moet gebeuren. Dit brengt mooie groeimomenten teweeg. Ik heb veel uit Jesper zijn lessen gehaald, iets wat ik nog dagelijks toepas! Als je een kalme maar toch doortastende trainer zoekt, is Jesper uitermate geschikt!

Richard

Untitled.png
Reviews: Beoordelingen

Jesper is heel zorgzaam en attentive wanneer hij mij begeleidt en tegelijkertijd ook motiveert. Ik ben blij dat ik o.a. heb kunnen leren hoe ik mijzelf op een gerichte manier kan bevrijden van sommige belemmeringen, die ik onbewust heb opgebouwd. Ik voel dat ik nog steeds verder blijf groeien met de tools die ik ontvangen heb. Het zijn betekenisvolle hulpmiddelen voor mij.

Jennifer Merchant

Untitled.png
Reviews: Beoordelingen

Jesper weet de juiste snaar bij mij te raken. Hij is oprecht, eerlijk en puur. Jesper is duidelijk op een missie om anderen te helpen en geeft zichzelf voor de volle 100%. Tijdens zijn trainingen daagt hij je uit om de confrontatie aan te gaan met jezelf, op fysiek én mentaal vlak. Hierbij is er een mooie balans tussen harde en zachte energie. Hij stimuleert en stuurt aan om naar binnen te kijken en je gedachten, gevoelens en gedrag te observeren. Om te ontdekken wie je bent of wilt zijn en om los te laten wat niet meer bij je past. Hij heeft de gave om iemand in zijn/haar kracht te zetten en van waardevolle betekenis te zijn voor een ander. Dit maakt hem voor mij, naast een goede trainer/coach, een bijzonder en écht mens. Keep up the good work my friend!

Jeroen van Hillegondsberg

Untitled_edited_edited.jpg
Reviews: Beoordelingen
bottom of page