top of page

Het is tijd voor jouw retreat!

Laat je vuur voor altijd branden!

Een weekend waarbij jij centraal staat met als doel jouw vuur te laten branden. En wel zo dat jij genoeg power hebt om te staan in de persoon die je wilt zijn. Want wie wil je zijn? En heb jij nu de nodige power om je innerlijke vuur te laten branden? Om jouw vuur te ontketenen zullen we onder andere de sport kickboksen gebruiken. Deze sport zal functioneren als een spiegel.

Retreate weekend: Over mij
image_edited.jpg

Deze retreat was fantastisch, Alles was supergoed geregeld, van accommodatie tot aan heerlijk eten! Maar het belangrijkste, Het programma was supergoed over nagedacht en met erg veel energie ingebracht door Jesper! Ik voelde me als herboren en kan het iedereen aanbevelen!

Joris de Grave

Retreate weekend: Beoordelingen

Het programma

Degene die gelooft dat het kan heeft gelijk. Degene die zegt dat het niet kan heeft gelijk.

Weekend 1: 16 t/m 18 september

Weekend 2: 25 t/m 27 november

IMG_6861_edited.jpg

Vrijdag: aankomstdag

Tijden: 17:30 t/m 22:00 uur

Deze dag is om aan te komen op de locatie en kennis te maken met de groep. Ook staat deze aankomstdag centraal om jouw intentie voor het weekend helder te krijgen. We zullen hiervoor verschillende effectieve holistische coaching tools gebruiken.

Zaterdag: tijd om aan te gaan

Tijden: 05:00 t/m 20:00 uur

Deze dag is erop gericht dat jij je mentale grenzen gaat opzoeken op een bewuste manier. Dit heeft als doel dat jij jezelf een spiegel gaat voorhouden zodat jij je eigen gedragingen beter kan begrijpen èn veranderen. De tools die we hiervoor gebruiken zullen onder andere zijn: Kickboksen, Meditatie, Ademwerk, Koude-training en andere verbindende holistische coaching tools.

IMG_6938 2_edited.jpg
IMG_7008 3.HEIC

Zondag: de dag om alles te integeren

Tijden: 06:00 t/m 15:30 uur

Deze dag is om te reflecteren en te integreren. Hoe ga je jouw inzichten vertalen naar jouw huidige leven, zodat jij de vlam die je hebt aangewakkerd voor altijd laat branden en jouw doelen behaalt. Ook zal deze dag jou een gevoel van dankbaarheid laten ervaren die je perspectief op je leven zal veranderen.

Retreate weekend: Tips en advies
6DBD661CE0454BB6ADAE369915D1DE03.jpg

TOTAAL GEEN SPIJT! Dat je buiten je comfort zone gaat en momenten hebt dat je heel diep gaat, is zeker waar. Alleen dat wel op een heel prettige, stap voor stap professionele begeleide manier. Je verlegt echt je grenzen onder de begeleiding van Jesper, zowel mentaal als fysiek. Jesper houdt je goed in de gaten en stimuleert, corrigeert en complimenteert op een kalme, goede, prettige en professionele manier. Een retreat met een hele grote onbetaalbare winst voor mezelf. Ik heb een veel beter inzicht in wat ik aan kan en tot mijn verbazing is dat echt veel meer dan ik voor de retreat voor mogelijk hield. Daarnaast heb ik een diep mentaal en fysiek besef over mijn eigen lichaam meegenomen uit de retreat. Een ervaring die wat mij betreft vele jaren eerder had mogen plaats vinden.

Heinz Doove

Retreate weekend: Beoordelingen

Wat zal dit weekend jou geven?

Zie hieronder de wonderen die er zullen gebeuren!

Retreate weekend: Tekst

MEER FOCUS

Doordat we naar de kern van jouw doel gaan zal je meer focus krijgen. Dit gebeurt omdat jij datgene wat je in eerste instantie in de weg stond zal elimineren.

MEER ENERGIE

Dit krijg je omdat je jouw level van energie gaat veranderen en je zoveel vuur gaat laten zien dat je level van energie wel móet veranderen. Je zult versteld staan van jezelf!

MEER ZELFVERTROUWEN

Je zal jezelf zó krachtig voelen dat je zelfvertrouwen nooit meer weggaat. Dit komt omdat je jezelf beter gaat leren kennen. Dit heeft als resultaat dat je weet wat jouw kracht is.

MEER BALANS

Doordat je bewust gaat kijken naar de disbalansen in je leven zal je meer duurzame balans creëren in je leven, met als resultaat een meer evenwichtige jij.

MEER GENIETEN

Je doet een oude bril af en zet een nieuwe op, ééntje met helderder glazen.  Zo ben je je meer bewust van al het moois dat het leven te bieden heeft. Meer genieten, wie wil dat niet!

Ik ben nu zeker ready en ik meld mijzelf aan!
Retreate weekend: Plan
image3.jpeg

Een bijzonder fijn weekend waarin je op een warme en energieke manier uitgedaagd wordt je fysieke en mentale grenzen te verleggen. Inspanning, ontspanning, de uitdaging met jezelf aangaan en plezier maken, allemaal perfect in balans. Dank je wel Jesper voor deze mooie ervaring!

Eva Knippen

Retreate weekend: Beoordelingen

De prachtige locatie!

Een prachtige locatie in Friesland voorzien van alle gemakken. Bovenal ligt de locatie in een mooie omgeving, in de natuur. En wil je na een intensieve training de jacuzzi in, dan kan dat ook!

Schermafbeelding 2021-11-30 om 11.06.33.png
Retreate weekend: Over mij
IMG_6588.jpeg

Het heerlijke eten

Hi, mijn naam is Evy. Ik kook graag de lekkerste maaltijden voor jou tijdens de retreat. Ik deel graag heerlijke manieren om je beter te voelen door middel van voeding! Het meeste eten dat ik voor jullie bereid is vegan en 100% natuurlijk. Tot snel!

Retreate weekend: Over mij
IMG_6897_edited.jpg

Praktische info!

Duur Weekend

Vrijdag 17:30 t/m zondag 15:30 uur. In het programma zijn er ook momenten die je voor jezelf invult.

Voeding

Tijdens het weekend zijn alle maaltijden geheel verzorgd. Jij hoeft je alleen te focussen op jezelf.

Slapen

Er zal een fris opgemaakt bed voor je klaar staan, in een kamer met twee bedden.

De grootte van de groep.

Je zou kunnen zeggen dat het een privégroep is. Er is namelijk maar plek voor 6 deelnemers.

Retreate weekend: Diensten
IMG-20210711-WA0000-01.jpeg

Wat Jesper in 2 dagen uit je krijgt tijdens het retreat is heel bijzonder. Het programma, het eten en de accomodatie zijn van een hoog niveau maar bovenal de coaching en begeleiding. In de basis warm en omarmend, maar ook reflectief en motiverend waar nodig gecombineerd met een enorme dosis kennis over de menselijke psyche. Ik ken veel mensen die hier baat bij zouden hebben!

Ritchie Doove

Retreate weekend: Beoordelingen

DE INVESTERING!

DE KOSTEN ZIJN NU € 495 in PLAATS VAN € 650. Dit is nu omdat ik de drempel nog meer voor je wil verlagen om mee te doen!

IMG_1960.PNG
Retreate weekend: Welkom

Het Aanmeldingsformulier

Wacht niet te lang met aanmelden alleen nog 5 plekken beschikbaar.

Fijn dat je hebt gekozen voor jezelf. Ik stuur je zo snel als mogelijk een bevestigingsmail op.

Retreate weekend: Sales Lead
bottom of page