top of page
Untitled.jpg

Over: Afbeelding

Jesper Janssen

Trust Your Ability Create Freedom

1BE4370C-D506-4A58-8828-75C55F859919.JPG

Hey mijn naam is Jesper en leuk dat je dit leest. Ik wil mij graag aan je voorstellen, zodat jij een beter beeld krijgt van wie ik ben en je kan aanvoelen of je eventueel met mij wil samenwerken. 

Sporten is altijd een passie van mij geweest en zeker ook een uitlaatklep. Als kind deed ik al vroeg mee aan judowedstrijden. Op latere leeftijd deed ik mee aan kickboks wedstrijden. Momenteel train ik zelf in de verdedigingskunst Krav Maga. 

Als kind en puber ging ik al snel de strijd aan met alles wat tegen mij werd gezegd dat ik moest doen. Ik vroeg mezelf af of het leven meer zou kunnen zijn dan alleen werken voor een werkgever en je huur betalen. Er werd gevraagd om maar ‘normaal’ te doen en tussen de lijntjes te blijven. Dus wat deed ik? Ik ging natuurlijk alles doen behalve tussen de lijntjes blijven of ‘normaal’ doen. Het reguliere pad werkte voor mij niet. Ik werd aangewezen op mezelf en moest mijn eigen pad vinden. Na een aantal jaren tegen alles aangeschopt te hebben, ben ik me meer gaan verdiepen in mezelf. Ik kon toegeven dat ik het zelf ook allemaal even niet meer wist. Via het internet vond ik allerlei mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Van retraites vol stilte dagen tot aan opzwepende en energieke events van Tony Robbins. Van het afronden van de Sport Academie Amsterdam tot aan het volgen van een breathwork opleiding. 


De conclusie is dat ik echt heb gekozen voor mezelf. Ik weet nu wat ik wil en waar ik naartoe wil.

Ik geloof dat als je echt kiest voor wat jou gelukkig maakt je het pad van mijn quote kunt bewandelen:

“Trust Your Ability Create Freedom”

 Vertrouwen op jouw kracht of vermogen kan alleen door te gaan doen wat je écht wil. Vraag hulp, erken je proces en geef alles wat je kunt. Lach, vecht, huil en bewonder! Met als resultaat meer innerlijke vrijheid. Sport is een middel voor mij, voor jou en voor iedereen om meer te kunnen vertrouwen op je eigen kracht en dit te kunnen inzetten in je dagelijkse leven. Ik begeleid je graag tijdens trainingen of coaching sessies.

Hopelijk zie ik je snel. 

Over: Over mij

Contact

Buitenlocatie: 

  • Museumplein 10, 1071 DJ Amsterdam

BInnenlocatie:

  • Warmoesstraat 56, 1012 JG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 682 350 260

  • Instagram
  • Facebook

Bedankt voor de inzending!

Over: Contact
bottom of page